Szuperelasztikus (tömör)

Válasszon szuperelasztikus gumi választékunkból!

A targonca gumik széles választéka mellett, vállaljuk a fúvott és tömör abroncsok azonnali helyszíni cseréjét, préselését.

Kérje ajánlatunkat még ma, vagy hívjon!

A targonca gumi a targonca egyik legfontosabb alkatrészét képezik, hiszen ezen jár a gép, és nem mindegy, hogy hol milyet használunk. Csúszik – e vizes felületen, összefogja – e a padlót, mennyire nyeli el az úthibák okozta rázkódást vagy mennyire tartós.

Szuperelasztikus gumi

tomorA tömör gumi rendkívül defekttűrő, ezáltal olyan helyekre javasoljuk, ahol előfordulnak hegyes, szúrós, éles tárgyak. Használata jobb minőségű talajon ajánlott, mert kevésbé rugalmas, mint a fúvott gumi. Előnyei közé tartozik még, hogy kopása esetén a felületébe új minta vágható, ezáltal hosszabbítva meg az élettartamát.

 

 

 

 

 

Szuperelasztikus nyomot nem hagyó gumi

feher

A nyomot nem hagyó gumi legnagyobb előnye már a nevükben is benne van, miszerint a műgyanta padlón nem hagy semmiféle nehezen takarítható, fekete vagy egyéb nyomot.

 

 

 

 

 

 

Gumivágás

gumiszerviz_gumivagasAmennyiben még lehetséges, a tömör abroncsokba új felület vágható egy célszerszám segítségével. Ez a művelet minden esetben helyben is elvégezhető.

Hozzászólás nem lehetséges.