Új alkatrészek

Ha alkatrészre van szüksége, a legjobb helyen jár!

targonca_alkatresz3Széleskörű beszállítói kapcsolatainkkal igyekszünk a leggyorsabban és legjobb minőségben kiszolgálni ügyfeleinket. Legyen szó akár szűrő, fékalkatrész, hűtő, automata váltó, kormánymű, elektronika, tömítések,  vagy komplett hajtás vásárlásáról, igyekszünk azt mihamarabb beszerezni és eljuttatni Önhöz. Természetesen a legfontosabb és gyakran keresett alkatrészekből raktáron is tartunk, ezáltal is időt takarítva meg partnereiknek.

Ennek ellenére mindig azt javasoljuk, hogy először vizsgáljuk meg az adott alkatrészt, mert előfordul, hogy az javítható, így fölösleges költségektől óvhatjuk meg cégét. Őszintén törekszünk arra, hogy mindig a legjobbat hozzuk ki a problémából, nem visszaélve esetleg azzal, hogy szakembereink jobban értenek a targoncákhoz.

targonca_alkatresz2Az alkatrészek beazonosításhoz rendelkezésünkre állnak targonca alkatrész katalógusok, így Önnek csak a következő adatokat kell megadni: targonca típus, évjárat, gyári szám. Azonban akkor sincs baj ha ezeket nem tudja, hívjon minket bizalommal, és közösen megoldjuk, vagy kollégánk helyszíni szemle keretén belül beazonosítja.

Kérje ajánlatunkat még ma, vagy hívjon!

Hozzászólás nem lehetséges.